News Flash:

Dieta pe baza de grapefruit si ananas

4 Februarie 2015
1307 Vizualizari | 0 Comentarii

A fost lansata la inceputul anilor '70 si se bazeaza pe consumul de grapefruit si ananas, alternat cu alte alimente. Acest regim trebuie tinut o saptamana, timp in care se pot pierde in jur de doua kilograme. Dieta pe baza de grapefruit si ananas este interzisa persoanelor cu infectii urinare si bolnavilor de diabet.

Timp de trei zile, se poate consuma numai grapefruit sau ananas, fructul ca atare  sau sucul. In celelalte patru zile, alimentatia este variata si include carne, oua, peste si salate, gatite cu foarte putin ulei, iar la desert se va servi intotdeauna unul din cele doua fructe. Sunt interzise: zaharul, alcoolul si orice alt lichid cu aport de calorii.

Avantaje si dezavantaje
Este o dieta bogata in vitamina C, insa nu se poate prelungi mai mult de sapte zile, fiind vorba de un regim care asigura putine calorii. Pentru ca pe durata lui se elimina multa apa, kilogramele pierdute se recupereaza cu usurinta.

Potrivit medicilor, cei care aleg o astfel de dieta trebuie sa fie foarte precauti si sa nu o prelungeasca pentru ca aportul caloric este extrem de redus - sub minimul necesar functionarii optime a metabolismului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006445 (s)