News Flash:

Veste bună pentru iubitorii operelor lui Brâncuși

Cel de-al doilea maraton cultural Brâncuși are loc luni, în 15 ianuarie, între orele 10 și 18, la Muzeul de Artă din Timișoara

11 Ianuarie 2024
121 Vizualizari | 0 Comentarii


Muzeul de Artă din Timișoara organizează un al doilea maraton cultural în cadrul expoziției „Brâncuși: surse românești și perspective universale”.

Evenimentul va avea loc luni, 15 ianuarie, între orele 10 și 18. Accesul este gratuit, dar este necesară rezervarea online a biletelor. O persoană poate achiziționa maximum două bilete.

„Am inițiat acest eveniment special pentru aniversarea Zilei Naționale a Culturii. Alături de parteneri, am creat la Timișoara un fenomen cultural din care vrem să facă parte cât mai mulți iubitori de artă. Avem pregătite 1.500 de bilete gratuite într-o zi de luni în care, de obicei, muzeul este închis”, a afirmat Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

Expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale” de la Muzeul de Artă din Timișoara se încheie pe 28 ianuarie. Până acum, peste 120.000 de vizitatori din întreaga lume au admirat operele marelui sculptor român.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005444 (s)