News Flash:

Ce nume unic a ales Mara Banica pentru fiica ei si de unde s-a inspirat

8 Februarie 2022
561 Vizualizari | 0 Comentarii
Mara Banica

Mara Banica a devenit mamica de fetita la finalul saptamanii trecute. Vedeta este in culmea fericirii, mai ales ca isi dorea demult sa isi tina in brate minunea. Jurnalista nu a dus deloc lipsa de inspiratie atunci cand a ales numele celei mici, iar fanii au recunoscut ca, pana la ea, nu au mai cunoscut nicio vedeta care sa opteze pentru un asemea nume unic. 

Fetita Marei Banica poara un nume special care ii va aduce mult noroc in viitor. Desi, pentru unii alaturarea prenumelor Donca si Maria poate suna ciudat, Mara a avut un motiv intemeiat pentru care a ales acest nume. Donca Maria o chema si pe regretata sora a lui Serghei Mizil, iar toata lumea stie cat de buni prieteni sunt cei doi si cat de des au aparut impreuna la TV. 


„Bine ai venit pe lume copil frumos”, „Felicitari pentru aceasta minunata bijuterie”, „Sa fie sanatoasa, sa creasca mare, sa va bucurati de ea”, „Bine ati ajuns acasa”, sunt cateva dintre comentariile fanilor sai.

Mara si-a dorit foarte mult sa devina mamica, asa ca nu este de mirare ca vrea sa se implice 100% in cresterea fetitei sale. Desi a mai glumit cu sotul ei pe tema unei bone, se pare ca jurnalista nu vrea sa apeleze, momentan, la ajutor extern.


„Sotul meu voia sa luam o bona filipineza, eu nu am fost de acord. Dupa mi-a spus sa luam o bona, dar sa aiba 22 de ani, n-am fost de acord nici cu asta. N-am avut nici la Dima si, deocamdata, eu stand acasa, cred ca ma voi descurca. Si, cu ajutorul lui, cred ca vom fi ok o perioada, dar, daca nu o sa mai pot, pana la urma o sa luam pe cineva.”, a declarat Mara Banica, pentru Fanatik.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006474 (s)