News Flash:

Ce voia sa faca Adela Popescu in copilarie. Totul are legatura cu Catalin Maruta

7 Februarie 2022
346 Vizualizari | 0 Comentarii
Adela si Maruta

Catalin Maruta si Adela Popescu sunt doi dintre cei mai cunoscuti prezentatori de la PRO TV. Cei doi sunt veterani, iar in ultima perioada, s-au ajutat mai mult ca niciodata. Atat Adela, cat si Maruta au avut Covid, asa ca au fost nevoiti sa tina unul locul altuia. Cu ocazia aceasta, telespectatorii au putut sa afle lucruri noi despre ei.

Cu cateva zile in urma, Catalin Maruta anunta ca s-a imbolnavit de Covid. Prezentatorul nu a avut alta varianta, decat sa se izoleze departe de familie, de cei dragi, dar si de echipa de productie. Cum prietenii la nevoie se cunosc, Adela Popescu a sarit in ajutorul lui Maruta si s-a oferit sa prezinte emisiunea in locul lui. Adela a ajuns acolo si cu scopul de a afla ce intrebari picante a avut Radu Valcan, dar planul nu i-a reusit.

Finalul saptamanii trecute a venit cu o veste trista pentru fanii Adelei. Vedeta a fost infectata cu Covid, asa ca roata s-a intors, iar ea a fost cea care a trebuit sa fie inlocuita de la „Vorbeste lumea”. Daca vineri locul ei a fost luat de Cabral, azi, Catalin Maruta a fost coleg de platou cu Shurubel si Ciudoiu. Adela a profitat de aceasta ocazie si s-a confesat in fata lui Maruta. Aceasta a spus un detaliu pe care nimeni nu l-a stiut pana acum despre ea.

Adela Popescu: „Acum, trebuie sa recunosc ceva! Aveai un matinal la mare, eu eram mica si doua veri la rand mi-am organizat vacanta pe litoral in functie de emisiunea ta. Imi doream tare mult sa vin in emisiune.”

Catalin Maruta: „Si eu te-am remarcat, draga Adela, iti dai seama!”

Adela Popescu: „Daaaa! Ai vazut scutecul de pe mine, nu?!”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004778 (s)