News Flash:

Vica Blochina, buna de plata in scandalul datoriilor. Cati bani are de platit fosta iubita a lui Victor Piturca la asociatia de proprietari

8 Februarie 2022
574 Vizualizari | 0 Comentarii
Vica Blochina

Vica Blochina nu trece prin cea mai buna perioada a sa. Vedeta incearca sa fie pozitiva si se afiseaza mereu cu zambetul pe buze, dar, de fapt, probleme financiare nu ii dau pace. Fosta partenera a lui Piturca are datorii uriase la asociatia de proprietari in blocul in care locuieste si se pare ca acum nu mai are scapare. Blondina este nevoie sa plateasca toate restantele, la care se adauga si cheltuielile de judecata. 

Vica Blochina nu mai poate fugi de responsabilitati. Vedetei nu i-a placut niciodata sa aduca in atentia publicului problemele pe care le are, dar acum, interaga speta cu ea indatorata pana peste cap a iesit la iveala. Blondina se pare ca nu a platit la timp suma pe care o datora asociatiei de proprietari, iar timp, valoarea acesteia a crescut atat de mult, incat presedintele de la bloc s-a vazut nevoit sa o dea in judecata. 

„Admite cererea de chemare in judecata avand ca obiect pretentii. Obliga parata la plata catre reclamanta a sumei de 2607,92 lei reprezentand cote de intretinere aferente perioadei martie 2021 – august 2021, a sumei de 530,10 lei fond de reparatii aferent perioadei martie 2021 – august 2021, a sumei de 207,38 lei reprezentand penalitati de intarziere aferente obligatiilor de plata restante, neachitate, din perioada martie 2021 – august 2021, precum si a sumei de 2841,76 lei reprezentand penalitati de intarziere aferente obligatiilor de plata restante, neachitate, din perioada august 2019 – februarie 2021. Obliga parata la plata catre reclamanta a sumei de 1000 lei cu titlu de cheltuieli de judecata, reprezentand onorariu avocat”.

In 2016, fosta iubita a lui Victor Piturca a primit o veste similara. „Incuviinteaza executarea silita a debitorului in toate formele de executare, simultan sau succesiv, pana la realizarea dreptului, inclusiv a cheltuielilor de executare. Autorizeaza creditorul sa treaca la executarea silita a obligatiei cuprinsa in titlul executoriu. Fara cale de atac”, au decis judecatorii. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005323 (s)