News Flash:

De ce nu a fost niciodata Vica Blochina atrasa de Laurentiu Reghcampf. „Nu am avut relatie cu un barbat sarac”

7 Februarie 2022
372 Vizualizari | 0 Comentarii
Vica si Reghe

Vica Blochina a fost si este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul de la noi. Aceasta nu a descoperit faima peste noapte, ci a fost mereu preferata de oamenii din inalta societate. Inca de pe vremea in care activa ca dansatoare la clubul Melody, Vica isi permitea luxul de a-si alegere partenerii de viata. Blondina a fost mereu curtata de barbati potenti financiar, dar nu a cazut in plasa farmecelor lor.

Despre Vica Blochina s-au scris multe de-a lungul timpului. Vedeta a fost combinata de catre presa cu fel de fel de personaje, dar niciunul nu a deranjat-o mai tare decat Laurentiu Reghecampf. Fosta dansatoare nu a permis ca numele ei sa fie pus in aceeasi ecuatie cu cel al lui Reghe, mai ales ca cei doi de abia se cunosc. Despre adevarata relatie dintre ei, dar si despre ce anume ii leaga, a vorbit chiar Vica, la emisiunea „Fita cu Adita”.

„Si cu Reghe s-a scris. Eu pe Reghe nici nu-l cunosc. L-am vazut o singura data cand era insurat cu Anamaria, la ei acasa, de Craciun. In primul rand nici nu era cazul sa ma bag acolo. Eu am jucat la alta liga. Nu aveam cum sa fac asa ceva”, a spus Vica Blochina.

„Eu am cunoscut crème de la crème. Eu de aia nu am plecat din Romania, pentru ca mi-a placut aceasta barosaneala. Mie imi place sa cunosc lumea buna. Au fost doi ministri, dar nu pot sa spun numele. (…) Toata viata mi-au placut oamenii cu bani, dar sa stii ca dintre toti prietenii mei, eu sunt cea mai saraca. Mie imi plac oamenii de la care am ce sa invat. Nu am avut niciodata o relatie cu un barbat sarac, niciodata.

Nu pot. Niciodata nu am cerut nimanui nimic. Stii ce inseamna sarac? Daca un barbat pana la 30 de ani nu a realizat nimic in viata lui, el nu o sa realizeze niciodata. In primul rand tu, ca barbat, trebuie sa asiguri viitorul, pentru ca tu esti stalpul. Daca ai reusit sa faci lucrul acesta, inseamna ca eu am ce invata de la tine. Sa bag eu mana in buzunar si sa iti cumpar ceva…”, a dezvaluit fosta amanta a lui Piturca.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005966 (s)