News Flash:

Divortul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-a amanat. Motivul pentru care cei doi nu s-au prezentat la judecatorie

7 Februarie 2022
581 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria si Laurentiu

Divortul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampft este un divort atat la propriu, cat si la figurat. Intre cei doi nu mai exista cale de impacare, iar cel care a vrut sa puna capat mariajului a fost chiar Reghe. Aceasta a depus primul actele de divort, iar acum, urmatorul pas in ordine cronologica este partajul. Cei doi soti au reusit sa stranga de-a lungul timpului o avere impresionanta, iar acum nu le ramane decat sa isi imparta banii in mod egal, iar suma nu este deloc mica: 100 de milioane de euro.

Cei doi trebuiau sa se prezinte la Judecatoria Buftea, dar, din pacate, niciunul dintre ei nu a mai ajuns la prima infatisare din cadrul divortului.

”Eram pregatita sa plec la Buftea, dar avocatii au avut COVID, asadar am decis sa ma fac frumoasa pentru ca diseara avem petrecere. Va pup”, a spus Anamaria Prodan pe Instagram. Nici Laurentiu Reghecampf nu a ajuns la Tribunalul din Buftea, acolo unde era asteptat de toata lumea. Potrivit surselor, el a anuntat ca e mult prea ocupat si trebuie sa munceasca si nu se poate prezenta la primul termen din procesul de divort.

Momentan, procesul divortului a fost amanat, iar ei vor primi o nota pentru a afla cand ar trebui sa se prezinte in fata judecatorilor. Anamaria Prodan doreste ca Laurentiu Reghecampf sa ii inapoieze tot ce i-a luat, sustinand ca sotul ei ar fi transferat bani din conturile familiei in conturile Corinei Caciuc, iubita sa, dar si ca i-ar fi luat obiecte din casa in tot acest timp.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005591 (s)