News Flash:

Corina il face praf pe Laurentiu Reghecampf. Mesajele dintre cei doi au iesit la iveala. „M-ai umilit”

7 Februarie 2022
524 Vizualizari | 0 Comentarii
Corina si Reghecampf

Relatia dintre Laurentiu Reghecampf si iubita lui, Corina a ajuns din nou in atentia tuturor. De data asta, cei doi se pare ca nu sunt pusi in cea mai buna lumina din cauza mesajelor dintre ei care au ajuns publice din greseala. Pe cat de pasnici par cei doi, pe atat de mult s-au aprins in conversatiile de dinainte ca Reghe sa se desparta de Anamaria Prodan.

Reghe si Corina se pregatesc sa devina parinti, pentru prima data in formula asta, iar emotiile sunt mai mari ca niciodata.  Corina este cea care il face fericit pe fostul sotul al Aneimaria Prodan si se pare ca, momentan, nimeni si nimic nu sta in calea relatiei lor.

Despre actuala iubita a lui Reghe s-au spus multe, inclusiv ca este de-o varsta cu copii pe care ii are Reghe din relatiile anterioare. Tanara nu a comentat nimic pana acum si si-a vazut de treaba ei, semn ca ea si cu Reghe stiu mai bine ce li se potriveste si ce nu. Totusi, daca e sa dam crezare vorbelor dure care s-au spus despre ei, am afla ca lucrurile nu au fost la fel de roz intre cei doi.

„Sa mori tu?! Pai daca imi spuneai de la inceput ca pleci doar cu Ana, iti spuneam direct ca nu te astept. Cum sa imi ceri asa ceva? Care a fost ideea ta? Stai sa-i dau la proasta o speranta, sa-i zic ca ma duc sa divortez, ca nu cumva sa gaseasca pe altu care sa-i dea tot ce nu-i dau eu??? Ce ai zis? Pe una o duc in vacanta si pe alta o mint si dupa aia o dreg eu cu proasta de Corina? Tu esti bolnav? Iti bati joc de mine?

Vad cum termini, cu Ana in pat, singuri in vacanta. Cu ea sa ramai, mincinosule! Si tu esti mincinos, fara suflet, un inuman care isi bate joc de alte suflete. M-ai umilit in ultimul hal, si pe un caine l-ai fi tratat mai bine. M-ai facut sa simt ca nu indeajuns de buna pentru tine ca samisti un deget. M-ai calcat in piciore, om fara suflet ce esti. Va meritati unul pe celalalt. Sunteti amandoi la fel!”, scria Corina Caciuc intr-unul dintre mesaje.

„Corina, ai spus ca ai incredere in mine si ca ma astepti. Corina, eu m-am despartit, incearca sa termini cu discutiile-astea, pune punct! C…l ala se misca cand o sa fii langa mine”, scria si Laurentiu Reghecampf.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005838 (s)