News Flash:

Ce spune Florin Ristei despre „Te cunosc de undeva” si despre echipa pe care o formeaza alaturi de Ilona

27 Aprilie 2022
375 Vizualizari | 0 Comentarii
Ristei

Florin Ristei nu spune niciodată „nu” provocarilor profesionale care apar. Astfel, la finalul acestei saptamani, fanii vor avea ocazia sa-l vada intr-o ipostaza unica, de concurent la „Te cunosc de undeva”.

 „Daca nici eu nu mai sunt simbolul feminitatii in emisiunea asta, nu stiu cine mai e!”, a declarat amuzat artistul, care inca din prima gala a transforming show-ului s-a vazut nevoit sa renunte la barba, sa isi puna tocuri, lentile, sa se epileze si sa etaleze o manichiura impecabila pentru a intra in pielea Loredanei.

„Pentru cat a muncit si cate sacrificii a trebuit sa faca, merita toata admiratia noastra, a tuturor si numai note de 14!”, a declarat amuzata partenera sa pe scena Te cunosc de undeva!, Ilona Brezoianu, care a mai completat: „Daca nu castigam editia asta, ma oftic! Mi-e mila de el, s-a chinuit atat cu epilat, cu mersul pe tocuri, cu manichiura...”. 

Florin Ristei are sperante mari pentru castigarea acestui sezon, mai ales ca face echipa cu Ilona Brezoianu. Talentata actrita de abia asteapta sa vada ce surprize le-a mai rezervat Ruli si ce personaje va avea de intrepretat. Atat Ilona, cat si Florin muncesc foarte multe pentru toate personajele si aproape ca nu este zi in care sa nu mearga la repetitii. Florin se imparte intre emisiune, show-uri, restaurant si matinalul de la Antena 1, iar Ilona incearca sa impace „iUmor”, piesele de treatru si emisiunea. Pana acum, niciunul dintre ei nu s-a plans prea tare, dar se stie ca abia spre final vor urma adevarate provocari.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006132 (s)