News Flash:

Ce emisiune va prezenta Dan Negru la Kanal D. Noul proiect are toate sansele sa ia fata Antenei 1

8 Februarie 2022
707 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Negru

Dan Negru incepe 2022 in forta. Dupa ce a incheiat capitolul Antena 1, Negru vrea sa creeze lucruri frumoase si sa aduca in fata telespectatorilor formate unice. Prezentatorul a dat deja drumul la treaba si nu mai pastreaza secreta viitoarea lui emisiune.

Dan Negru a migrat la Kanal D si se pare ca este mai hotarat ca niciodata sa isi pastreze statutul de „regele audientelor”. Noul coleg de trust al lui Teo Trandafir se tine de promisiune si deja se implica total in formatul pe care turcii in vor include in noua lor grila. Dan Negru va prezinta o emisiune de cultura generala si se pare ca acesta este singurul format ca i se potriveste de minune. Noua lui emisiune a dat startul in inscrierilor, iar cei dornici au toate infromatiile la dispozitie pe site-ul celor de Kanal D.

„E cea mai frumoasa provocare din televiziune: sa cautam oameni care au minte, oameni inteligenti. Pe ei„ televiziunea din Romania i-a cam ocolit pana acum. Concursul creierelor e cel mai frumos pariu pe care-l pun in televiziune, la Kanal D. Si o sa incepem cu cel mai usor de inteles quiz show din istoria televiziunii mondiale! ”, spune Dan Negru.

„Daca ai un vocabular vast, iti merge mintea si iti place sa te joci cu cuvintele, intra in jocul nostru! E simplu: noi dam definitia, tu ne dai solutia! Punem pret pe fiecare cuvant in cel mai mai simplu quiz show din Romania. Inscrie-te, asadar, in competitia mintii, intra pe  https://casting.kanald.ro   pentru a face primul pas intr-o calatorie ce combina spiritul ludic si inteligenta cu frumusetea si emotia spectacolului de televiziune.”, arata comunicatul de prezentare al emisiunii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006201 (s)