News Flash:

Smiley si Gina Pistol, impreuna pe marile ecrane. Cand se lanseaza filmul care il are pe artist in rolul principal

23 Februarie 2022
310 Vizualizari | 0 Comentarii
Smiley si Gina

Intre timpul petrecut la studio si schimbat scutecele fetitei lui, Smiley si-a facut timp si pentru un proiect cinematografic. Artistul a petrecut multe ore in ultimul an pe platourile de filmare pentru o pelicula in care va avea rol principal. 

Smiley artistul, Smiley omul, Smiley taticul si... Smiley actorul. Artistul are rol principal intr-un film romanesc care va avea premiera saptamana aceasta, pe 25 februarie. „Odata pentru totdeauna” spune o poveste despre depresie si anxietate si combina comedia cu drama. Filmul este regizat de Iura Luncasu, iar scenariul este inspirat chiar din viata lui. Personajul lui Smiley se numeste Alex Zota si incearca sa lupte cu propriii demoni si sa gaseasca lumina din viata lui. 

„Joc rolul unui depresiv, iar cei de la machiaj m-au imbatranit cu vreo 10 ani. Ma trezesc la 5-6 si adorm dupa miezul noptii. Pentru ca filmez aproape in fiecare zi nu prea pot sa mai ies din rol si sunt cam posac si obosit. Zilele trec repede, iar in drumul meu descopar locuri nestiute, deosebit de frumoase, o Romanie ascunsa.”, declara, cu ceva timap in urma, Smiley.

Smiley nu este la prima experienta de acest tip. El a mai jucat in trecut in serialul ”Cu un pas inainte”, dar si in lung-metraje precum ”Un film simplu”, ”#Selfie”, ”Nasa” sau ”Oh, Ramona!”.

Acum cateva luni, am inceput o calatorie cu totul noua in cariera mea de artist si am lansat un serial muzical. Mi-a placut sa traiesc experienta unui proiect inedit si neobisnuit pentru Romania. Va multumesc ca mi-ati fost alaturi, ca mi-ati ascultat si distribuit muzica. ”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004914 (s)