News Flash:

Cati bani cere Niculina Stoican ca sa cante la o nunta! Neasteptat

25 Iulie 2022
525 Vizualizari | 0 Comentarii
295886991 638883834269172 1055937039652295604 n

Niculina Stoican este una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania! Pe langa cariera muzicala, vedeta a mai prezentat si emisiuni TV, iar popularitatea ei este cat se poate de mare. Din aceste motive, pentru a fi prezenta la evenimente private, solista are un tarif pe masura!

Niculina Stoican s-a nascut pe data de 9 decembrie 1970 in localitatea Balta din judetul Mehedinti. Este interpreta de muzica populara in Oltenia si solista la Ansamblul folcloric Maria Tanase din Craiova!

Putina lume stie ca Niculina este fiica Angelicai Stoican, interpreta de muzica populara din Mehedinti, de la care a mostenit talentul. Niculina Stoican a facut parte din juriul emisiunii Vreau sa fiu mare vedeta de la Antena 1.

De asemenea, ea a prezentat reality show-ul Te vreau langa mine de la Kanal D. In plus, a fost jurat in talent show-ul folcloric Vedeta Populara prezentat de Iuliana Tudor la TVR.

Pentru a fi prezenta sa cante la evenimente private, Niculina Stoican se afla in capul clasamentului artistilor de muzica populara! Potrivit site-ului artistipentrununta.ro, Niculina Stoican are un onorariu de 1500 – 2000 de euro pentru un eveniment, in functie de complexitate.

In anul 2016, libertatea.ro a facut un calcul, iar cantareata de muzica populara ar fi castigat anual in acea perioada si 140.000 de euro doar din cantari.

Niculina Stoican refuza sa mearga la mormantul lui Petrica Mitu Stoian

Petrica Mitu Stoian au urcat de foarte multe ori impreuna pe scena si primeau ropote de aplauze din partea publicului. Cei doi au facut parte din Ansamblul Maria Tanase, pe care acum il coordoneaza cantareata.

Dupa ce Petrica Mitu Stoian s-a stins din viata, Niculina Stoican a fost pur si simplu devastata, scrie wowbiz.ro. Solista a marturisit ca nu a vizitat nici pana in ziua de astazi mormantul regretatului artist si a dezvaluit motivul real pentru a recurs la acest gest.

„Eu nu am fost la el la mormânt și probabil că nici nu am să mă duc curând, pentru că încă nu m-am obișnuit cu ideea că nu mai este și sinceră să fiu nici nu știu când am să mă obișnuiesc. Pentru mine, el în sufletul meu este încă viu, cumva refuz să cred că nu mai este și mă țin ancorată în amintirile mele. Am avut o relație într-adevăr specială.”, a mărturisit Niculina Stoican, pentru WOWbiz.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005033 (s)