News Flash:

Lovitură dura incasata de George Buhnici după scandalul in care a fost implicat

20 Iulie 2022
1138 Vizualizari | 0 Comentarii
George Buhnici

BCR anunta ca rupe colaborarea cu vloggerul George Buhnici dupa declaratiile controversate facute de acesta in ultimele saptamani. George Buhnici si-a comparat sotia cu „o minora” si a criticat siluetele femeilor aflate pe litoral.


In timpul unui interviu TV la un festival de muzica, George Buhnici le-a trasmis fetelor "mergeti pe la sala" adaugand "venim la mare ca sa vedem piele si as vrea ca pielea aia sa nu aiba vergeturi".

Dupa ce initial anuntase ca va pastra parteneriatul cu Buhnici, BCR a revenit spunand ca va rupe colaborarea dupa ce vloggerul nu a dorit sa se angajeze intr-o campanie de educatie impotriva discriminarii si sexismului.

Redam mai jos comunicatul complet dat de BCR:

"Situatia din ultimele zile generata de unul dintre partenerii nostri, George Buhnici, ne-a pus in pozitia de a reactiona la acest derapaj. Am respins si vom respinge intotdeauna orice atitudine de sexism si discriminare in limbajul public.

Totusi, am crezut si credem in a doua sansa, nu in executii sumare, in piata publica.

Continuam sa credem ca orice greseala se repara mai ales cu implicarea celui care a gresit.

Adevarul simplu spus este ca am asteptat in ultimele zile (din respect pentru un partener de multi ani) pozitia lui la reactia publicului si, mai ales, la solicitarea noastra de angajare intr-o campanie de educatie impotriva discriminarii si sexismului.

Am primit un raspuns din care este evident ca vedem diferit lucrurile.

L-am anuntat pe George ca vom incheia parteneriatul cu el.

Sexismul, discriminarea, obiectificarea sexuala a femeilor sunt inacceptabile in orice forma si nuanta, implicita sau explicita"

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006658 (s)