News Flash:

Gabriela Prisacariu a ajuns pe mâinile medicilor. Ce probleme are soția lui Dani Oțil

21 Iulie 2022
485 Vizualizari | 0 Comentarii
294300343 636757321148490 635535113109500339 n

Vești proaste despre Gabriela Prisacariu, soția lui Dani Oțil, îndrăgitul matinal de la Super Neața. Fotomodelul are probleme de sănătate și a ajuns pe mâna medicilor. Gabriela și-a pus fanii de pe Instagram la curent cu ceea ce i se întâmplă de o perioadă bună.

Ce probleme de sănătate are soția lui Dani Oțil

Gabriela Prisacariu a postat pe InstaStory o poză în care apare cu perfuzia la mână. Fotomodelul a ajuns la spital și le-a dezvăluit celor care o urmăresc pe rețelele de socializare ce se întâmplă cu ea. Se pare că de o perioadă bună, soția matinalului de la Neața se simte obosită și nu își poate reveni din această stare.

Gabriela și-a propus să afle ce se întâmplă cu starea ei generală, de ce este atât de obosită, și din acest motiv a ajuns pe mâinile specialiștilor.

Nu știu dacă este ceva în aer sau este doar de la mine, dar eu mă simt extrem de obosită și nu pot să îmi revin.(…) Trebuie să văd ce se petrece în corpul meu și să rezolv acest aspect. Vreau doar să nu mă mai simt obosită.(…) Concluzia este că arat mai bine la exterior decât la interior. Mi-a dat domnul doctor aici de toate. (…) Nu vreți să știți ce mi-a zis…, a spus soția lui Dani Oțil, într-un Instastory.

Fotomodelului i-a fost administrat un cocktail de vitamine și, probabil a primit recomandarea de repaus, ceea ce e greu realizabil având în vedere că Gabriela are acasă un copil mic care îi solicită tot timpul și toată atenția.

Gabriela Prisacariu a vorbit cu Dani Oțil despre divorț

Fotomodelul formează, de câțiva ani, un cuplu cu îndrăgitul moderator tv, Dani Oțil, iar de anul acesta sunt soț și soție. Mai mult decât atât, cei doi au devenit părinții unui băiețel pe care ambii și l-au dorit foarte mult. Mare le-a fost mirarea telespectatorilor emisiunii Neața cu Răzvan și Dani când cel din urmă menționat a declarat că a discutat cu soția sa despre divorț.

El a mărturisit că Gabriela i-a expus motivul pentru care niciodată nu va divorța de el. Fotomodelul i-ar fi spus că nu se va despărți de el pentru că nu merită să fie fericit până la adânci bătrâneți.

Soția este Scorpion și mi-a zis zilele trecute: <<Băi, eu m-am gândit. Mie dacă vreodată îmi vie să divorțez de tine, nu o să divorțez. Știi de ce? Că tu nu meriți să fii fericit pentru tot restul vieții>>, a povestit prezentatorul TV.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006334 (s)