News Flash:

Bărbatul care și-a părăsit nevasta pentru o refugiată ucraineancă a rămas fără bani

21 Iulie 2022
1670 Vizualizari | 0 Comentarii
s604x0 img 2022 07 21T065428 124

Tony Garnett și-a părăsit nevasta pentru o refugiată din Ucraina, asta după ce cei doi au vrut să o găzduiască. Ei bine, relația lor de dragoste merge foarte bine, însă agentul de securitate a dezvăluit faptul că nu poate spune același lucru și despre afacere lui, fiind falit în aceste momente. Iată ce s-a întâmplat, de fapt!

Tony Garnett, a părăsit-o pe partenera sa Lorna Garnett, mama celor două fiice ale lor, pentru Sofia Karkadym, în vârstă de 22 de ani, asta după ce în mai puțin de 10 zile s-a îndrăgostit iremediabil.

Bărbatul care s-a îndrăgostit de ucraineanca de care trebuia să aibă grijă este falit

Totul a mers bine și frumos din toate punctele de vedere, inclusiv în ceea ce ține de domeniul financiar, mai ales că el avea și o afacere. Ei bine, aceasta a avut de suferit după ce povestea lor de dragoste a fost mediatizată.

Mai concret, firma de securitate pe care o conducea a avea de suferit, asta fiindcă contracte pe care le avea cu diferiți parteneri au fost întrerupte pe fondul relației lui cu Sofia Karkadym.

''Am încercat să mă descurc și să supraviețuiesc alături de Sofia. Vreau să le arăt oamenilor că nu sunt o persoană care caută beneficiile guvernamentale, știu ce este corect. Am avut o afacere de succes. Am trecut de la câștigul de aproape 2.000 pe săptămână la nimic'', a dezvăluit bărbatul.

Ucraineanca a orbit, însă bărbatul vrea să rămâne în continuare cu ea

Problemele au intervenit însă și în ceea ce ține de sănătate, astfel că în aceste momente ucraineanca a orbit parțial. Cu toate astea, bărbatul a decis că nu o să o părărească însă și să-i fie alături chiar și pe cel mai drum greu.

"Am renunțat la serviciu pentru a îi deveni îngrijitor full-time. Pentru că nu a primit număr național de asigurare (n.r. national insurance number) și nu poate munci trebuie să plătesc totul singur. Nu primesc nimic pentru că îi sunt îngrijitor, ea nu are beneficii de la stat. E ceea ce e corect să fac, nu pot fi bărbat fără să am grijă de femeia mea. (...) Dar nu este despre bani, doar vrem să fim pe picioarele noastre și să începem un nou capitol din viață cât mai curând", a mai precizat Tony.

De asemenea, reamintim faptul că povestea de dragoste dintre Sofia și Tony a fost extrem de criticată în mediul online, cât și foarte mediatizată, însă asta nu i-a afectat, ci din contră, au luptat pentru dragostea dintre ei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004332 (s)