News Flash:

Cine este Paula Craciunescu, mama adoptiva a prezentatoarei Gabriela Cristea. Sunt colege de emisiune la Antena Stars

22 Iulie 2022
896 Vizualizari | 0 Comentarii
mama adoptiva si gabriela cristea 2 800x450

Multa lume s-a intrebat de-a lungul timpului cine este Paula Craciunescu. Femeia este cunoscuta drept „mama adoptiva” a indragitei prezentatoare de la Antena Stars.

Ba mai mult decat atat, acum au ajuns sa fie chiar colege de platou, asa cum au putut observa telespectatorii care au urmarit-o pe Gabriela Cristea in prima editie a emisiunii ‘Mireasa, urzeala soacrelor’.

”Te-am invitat aici pentru ca ai o experienta de viata. Noi doua suntem apropiate si asta nu este un secret. Te-am invitat pentru ca tu poti sa ne dai sfaturi, pentru ca ai o casatorie de 48 de ani. Voiam sa-ti propun daca vrei sa fiu nasa ta la aniversarea de 50”, a declarat Gabriela Cristea, la Antena Stars.

Cine este Paula Craciunescu, mama adoptiva a prezentatoarei Gabriela Cristea

Cu toate ca nu este chiar mama adoptiva in acte, Paula s-a apropiat de Gabriela si au o relatie extrem de stransa. Din pacate, vedeta nu a avut deloc liniste in trecut. Relatia cu parintii ei s-a rupt iremediabil, iar prezentatoarea TV a evitat mereu sa ofere prea multe detalii.

„Am cunoscut-o la Brasov, la Cerbul de Aur. Avea 16 ani, era o tanara foarte frumoasa, dar suparata sufleteste. Era indragostita, dar barbatul pe care il iubea era cu 10 ani mai mare. Parintii ei nu au fost de acord cu relatia lor si de aceea, cel mai probabil, ea a fugit de acasa”, a povestit Paula Craciunescu, in trecut, pentru emisiunea Acces Direct.

Paula a mai dezvaluit ca Gabriela Cristea si-a iubit enorm mama, chiar daca nu a fost sa o vada inainte sa moara. Din pacate insa, momentul care a fost data afara din casa a fost prea dur pentru vedeta ca sa mai poata repara ceva in legatura cu parintii ei.

„Cand a aflat ca i-a murit mama, Gabriela se afla in studio si a bufnit-o plansul. Se vede ca Gabriela sufera, daca nu simtea chiar nimic nu se imbraca in negru. Mi-a spus ca nu-si va uita niciodata mama si o va iubi mereu, chiar daca au dat-o afara din casa”, afirma mama adoptiva a Gabrielei Cristea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005010 (s)