News Flash:

Ce face Virgil Ianțu în America. Și-a luat cu el fiica și iubita!

25 Iulie 2022
671 Vizualizari | 0 Comentarii
295848205 639111527579736 5555144338599355726 n

Virgil Ianțu a părăsit România, pentru o perioadă mai lungă și a plecat în America. Prezentatorul de televiziune și-a luat soția și fiica și au început o vacanță pe coasta de vest a US. Vedeta a mărturisit că atât el cât și “fetele lui” au fost fascinați de San Francisco, despre care a spus că le-a furat inima cu totul.

Virgil Ianțu, cu iubita și fiica în America: Ne-a furat inima!

Îndrăgitul prezentator de televiziune s-a declarat impresionat de românii pe care i-a întâlnit în Statele Unite ale Americii, dar peste toate a spus că San Francisco i-a furat inima. Ianțu s-a declarat fascinat de oameni, de mâncare, de peisaje și de casele victoriene care nu au cum să treacă neobservate de ochii unui turist. Virgil Ianțu are parte de o vacanță pe cinste în America, alături de iubita și fiica sa.

Prezentatorul de televiziune nu a uitat de fanii lui care sunt acasă și care așteaptă să vadă poze și să primească recomandări din partea lui.

L-am cunoscut pe Brian, tată de 3 băieți mari, antreprenor, artist, căci pictează și vinde în toată lumea, dar pe lângă toate astea, un om care își iubește afacerea, își iubește locul în care a ales să trăiască, își iubește comunitatea ( a fondat umbrella alley în pandemie pt artiștii de murale) și mai mult, iubește oamenii. Ne-a făcut un super tur, căci e parte din afacerea lui, tururi pt turiști… Dacă ajungeți prin zonă, vizitați umbrella alley, un concept dedicat artiștilor, o să îmi mulțumiți, a transmis Virgil Ianțu.

De ce nu se căsătorește Virgil Ianțu cu iubita sa, Roxana

Îndrăgitul prezentator de televiziune trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Roxana, femeia care îi este parteneră de viață de 15 ani. Cei doi sunt părinții unei adolescente superbe de care ambii sunt foarte mândri. Deși au o relație frumoasă și sunt fericiți cu adevărat, Virgil și Roxana nu au ajuns în fața ofițerului de stare civilă și deci nici cununia religioasă nu au făcut-o.

Vedeta de televiziune a povestit ce răspuns i-a dat preotul când a întrebat despre cununia în fața lui Dumnezeu. În momentul în care a aflat că nu poate face cununia civilă fără a avea un certificat de căsătorie eliberat de Serviciul de Evidența a Populației, Virgil Ianțu a renunțat la idee.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004446 (s)