News Flash:

Cati bani a dat Simona Halep pe masca ei de protectie? Este singurul model din lume care distruge 99% din virusuri

18 Noiembrie 2021
667 Vizualizari | 0 Comentarii
Simona Halep

Simona Halep vrea sa fie un model nu doar in domeniul in care face performanta, adica tenisul, ci si in cel al sanatatii. Halep are foarte mare grija de ea si de cei din jur, mai ales in aceasta perioada sensibila in care pandemia a dat peste cap toata lumea. Simona Halep a fost foarte atenta atunci cand si-a ales masca de protectie si s-a asigurat ca eficienta ei este de aproape 100%.

Simona Halep are mare grija de sanatatea ei. Fostul lider mondial a ales sa poarte o masca cu totul speciala. Este o masca auto-sterilizanta impotriva virusurilor. Datorita stratului din nanofibre, masca Respilon VK RespiPro 2.0 capteaza peste 99% din virusuri. De asemenea, ii distruge cu repeziciune datorita celor doua straturi din oxid de cupru accelerat. Fiica lui Stere Halep a ales sa poarte aceasta masca si pentru ca in timpul, poate respira foarte usor, nefiind nevoita sa isi descopere nasul sau gura pentru a inspira aer.

Numarul 2.0 inseamna ca aceasta este urmatoarea generatie a respiratorului nano auto-sterilizant VK RespiPro, care este certificat ca aparat de respirat de clasa FFP2. VK RespiPro 2.0 foloseste un nou tip de casti, care sunt mai flexibile, nu se taie, nu imping in spatele urechilor. Astfel, asigura un confort maxim la purtare.


Se gaseste pe site-urile din Romania, iar pretul ei se ridica la 50 de lei. Un set de zece masti de protectie faciala cu oxid de cupru accelerat, maro, polipropilena, 3 straturi ajunge la 440 lei, arata site-ul celor de la playsport.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006118 (s)