News Flash:

Carmen de la Saciua, ameninta cu un cutit in timpul unui eveniment privat. „Am simtit ceva rece la gat”

11 Aprilie 2022
340 Vizualizari | 0 Comentarii
Carmen de la Salciua

Carmen de la Salciua a trecut prin momente de groaza. Indragita interpreta s-a confruntat cu o situatie limita in timpul unui recital. In timp ce se pregatea sa cante o alta piesa, artista s-a trezit cu un cutit la gat. 

Carmen de la Salciua le-a povestit fanilor ei unul dintre cele mai sumbre episoade din viata ei de artist. De-a lungul carierei sale, Carmen a bifat multe spectacole, atat pe scene mari, cat si pe scene mai mici. In timp ce se afla la un eveniment privat, unul dintre invitati a venit sa ii solicite sa cante o piesa. Artista i-a spus ca o va canta, dar mai intai sa termine piesa actuala, pe care o canta in acel moment. Barbatului nu i-a placut ce a auzit, asa ca a scos cutitul la interpreta si a amenintat-o. 

”M-am simtit in pericol chiar la inceputul carieri mele, eram la un eveniment si cineva a venit, un domn, printre dedicatiile pe care le primeam, a venit sa-i cant o anumita melodie, si i-am zis ca imediat, doar sa termin melodia pe care o cantam. In acel moment am simtit la gat ceva rece, era un cutit. Cred ca atunci a fost momentul in care am zis ca daca lucrurile mai continua asa, iar lumea merge in directia asta, nu stiu ce va fi cu muzica. A fost singura situatie de acest gen”, a spus Carmen de la Salciua.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005120 (s)