News Flash:

Bine de știut!

Care sunt locațiile adăugate recent sistemul de parcare cu taxă Timpark

27 Septembrie 2023
186 Vizualizari | 0 Comentarii


Serviciul Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor Publice din Timișoara, cunoscut sub denumirea de TIMPARK, a adăugat recent 29 de noi locații în sistemul său de parcare cu taxă. Aceste locații sunt situate în diverse zone ale orașului și vor intra în vigoare începând cu data de 1 octombrie 2023.

Locațiile noi pentru parcare cu taxă sunt următoarele:

Bulevardul 1 Decembrie 1918
Mareșal Alexandru Averescu
Azuga
Aleea Nicolae Boboc
Aleea Tiberiu Brediceanu
Arhitect Marcu Duiliu
Dunărea
Eneas
Martir Alexandru Ferkel-Șuteu
Mareșal Foch Ferdinand (tarif progresiv)
Traian Grozăvescu
Martir Herman Sporer
Nicolae Ilieșu
Independentei
Intrarea Iorgovanului
Dumitru Kiriac
Intrarea Kodaly Zoltan
Lacului
Lalelelor
Dr. Mitropolit Vasile Lăzărescu
Măcin
Meziad
Alexandru Miletici
Ioachim Miloia
Ioan Rusu Șirianu
Salcâmilor
Ștrandului
Transilvania
Calea Stan Vidrighin
TIMPARK anunță că a îmbunătățit modalitățile de plată pentru a oferi o experiență mai simplă și mai eficientă utilizatorilor. Iată cum puteți achita taxa de parcare și cum puteți beneficia de această facilitate:

Abonament Fizic sau Online: Puteți achiziționa un abonament fie de la sediul TIMPARK situat pe strada Splaiul Nicolae Titulescu, nr. 10, fie online pe site-ul abonamente.timpark.ro. Această opțiune vă permite să plătiți taxa de parcare cu ușurință, evitând aglomerația de la ghișee.

Plata prin SMS: Dacă preferați să plătiți prin SMS, TIMPARK oferă această opțiune. Detalii complete despre acest serviciu pot fi găsite pe tăblițele informative din zonele de parcare.

Aplicația Tpark: Pentru o experiență modernă de parcare, puteți descărca aplicația Tpark din AppStore sau Google Play. Cu ajutorul acestei aplicații, puteți plăti taxa de parcare folosind cardul (Visa sau Mastercard) sau un voucher achiziționat în aplicație sau de la sediul TIMPARK.

Documentele necesare pentru achiziționarea unui abonament pot varia în funcție de tipul acestuia, fie că este vorba despre un abonament general, rezidențial sau pentru persoane cu handicap. Pentru detalii precise, puteți consulta site-ul oficial TIMPARK sau apela la numărul de telefon +40.256-493.393.

Rețineți că abonamentele achiziționate nu sunt valabile în Zonele Verzi (cu excepția Abonamentului Persoane cu Handicap) și Zona Verde Progresiv și sunt eliberate pentru un singur autovehicul pe persoană, fără a asigura rezervarea unui loc de parcare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006505 (s)