News Flash:

Vine la început de septembrie în Timișoara

Caravana TIFF Unlimited și concertele de la Festivalul „George Enescu” în aer liber la Iulius Town

1 Septembrie 2023
194 Vizualizari | 0 Comentarii

Caravana TIFF Unlimited va ajunge în Timișoara în perioada 1-3 septembrie, transformând Iulius Gardens într-un loc central pentru proiecțiile unor producții cinematografice apreciate. În prima zi, vineri, 1 septembrie, va fi difuzată comedia islandeză "Confort Nordic", care tratează tema fricii de zbor și a deschis ediția TIFF din acest an. Sâmbătă va fi dedicată comediei românești "Încă două lozuri", cu Dragoș Bucur și Alexandru Papadopol în rolurile principale, iar duminică, publicul va putea urmări una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din toate timpurile, "Casablanca". Accesul la toate aceste filme este gratuit, în limita locurilor disponibile.

De asemenea, Festivalul Internațional "George Enescu" va ajunge în Timișoara, unde concertele vor avea loc live în sala Capitol a Filarmonicii Banatului pe 3, 4 și 6 septembrie, începând cu ora 19.00. Aceste evenimente vor fi transmise în direct în Iulius Gardens, oferind publicului oportunitatea de a se bucura de muzică de calitate. Primul concert, în data de duminică, va fi susținut de Ensemble Intercontemporain, fondat de renumitul compozitor francez Pierre Boulez. Luni, timișorenii vor avea ocazia să descopere muzica alături de cvartetul de coarde american Fine Arts Quartet, iar miercuri, Romanian Chamber Orchestra va oferi un concert plin de emoție și măiestrie, adresat familiilor.

În plus, în Iulius Mall, până pe 3 septembrie, se desfășoară expoziția neconvențională de costume intitulată "Prezențe". Aceste costume, create de Valentin Teodorescu, au fost folosite în spectacolul cu același nume și prezintă acum povestea statică a minorităților conlocuitoare din Timișoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2414 (s) | 43 queries | Mysql time :0.119716 (s)