News Flash:

Iulia, mama din Timisoara care s-a aruncat de la etajul 10 va fi inmormantata in acelasi sicriu cu cei mici

6 Mai 2022
539 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulia

Familia femeii care s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Timisoara, impreuna cu cei doi copii ai sai, se pregatesc de inmormantarea celor trei. Trupurile au fost ridicate de la medicina legala si transportate la capela. Mama si copiii au fost asezati impreuna, in acelasi sicriu.

Desi inca nu s-a aflat motivul pentru care femeia a recurs la un gest atat de tragic, in ancheta au aparut informatia conform careia femeia si-ar fi premeditat moartea. De altfel, apropiatii ei spun ca aceasta era tot mai restrasa si parea pe zi ce trece tot mai suparata si abatuta. In cazul celor mici, procurorii au anuntat ca fac cercetari pentru omor. 

Iulia si-ar fi planuit sinuciderea si moartea copiilor din timp
Este posibil ca mama sa fi planuit sfarsitul celor doi din timp, odata cu sinuciderea. Soacra femeii marturiseste ca Iulia parea foarte abatuta in ultima vreme. La aniversarea ei, tanara ii facuse marturisiri despre sotul ei.

„A zis ca vrea sa plece, ca vrea sa se intoarca la noi in familie, ca o ameninta Marcel ca ii ia copiii, ca se simtea un pic nesigura pe ce o sa fie, era schimbata, dar nu stiam, era pe moment asa. O trecut mult de atunci, in 18 aprilie o fost asta”, a povestit soacra femeii, potrivit StirileProTv.

Acum cateva zile, o locuitoare a blocului cu pricina a vazut-o pe Iulia cum inspecta cladirea. „A mai fost pe aici si a urcat in bloc”, a spus aceasta. In acest fel Iulia ar fi aflat si cum poate ocoli usa de acces pe acoperis care era incuiata.

Fostul iubit ar fi amenintat-o ca ii ia copiii
Iulia il stia pe Alex (tatal copiilor ei) de cand avea 15 ani. In 2014 s-au casatorit, dar 6 ani mai tarziu au divortat. Apoi, Iulia a inceput o relatie cu un alt barbat, intr-un anturaj considerat dubios de cunoscuti. Cand povestea s-a incheiat, fostul iubit ar fi inceput sa o ameninte, iar ea folosea masini imprumutate, probabil ca sa nu fie gasita de el in oras.

„Stiam de relatia lor si ea ne-a povestit, stiu de la ea ca o ameninta ca ii ia copiii. Astea mi le-a spus ea, nu l-am cunoscut niciodata pe omul asta. Nu stiu sa va spun detalii ca nu l-am cunoscut pe acest om, eu va spun din ce mi-a povestit ea, inainte cu aproximativ o luna, de ziua mea. Nu stiu daca asta o fost motivul”, a mai spus soacra Iuliei. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004962 (s)