News Flash:

Cand va fi gata noua cladire a Spitalului Judetean de Urgenta Deva

20 Noiembrie 2016
1029 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul Judetean de Urgenta Deva
Noua cladire a Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Deva va putea fi receptionata la sfarsitul lunii noiembrie, constructorul angajandu-se vineri, in fata conducerii Consiliului Judetean (CJ) Hunedoara si a medicilor din spital, ca va finaliza toate lucrarile necesare pana pe data de 28 noiembrie.
Noul sediu de sapte etaje se va adauga spatiilor actuale ale spitalului si va gazdui, printre altele, sectia de chirurgie cu cinci sali de operatii, o sectie de oftalmologie, maternitate, ORL, ATI.
"Receptia lucrarilor la cladirea noua va fi facuta pe 28 noiembrie. Va rog ca in comisia de receptie a lucrarilor sa fie cooptati oameni care se pricep la constructii", a declarat presedintele CJ Hunedoara, Laurentiu Nistor, in cadrul unei sedinte de lucru pe care a avut-o la sediul spitalului din Deva.
In context, vicepresedintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora, a afirmat ca dotarile cu mobilier si echipamente medicale ale sectiilor din aripa noua a spitalului vor fi terminate in aproximativ cinci luni de zile.
"Spitalul este, de departe, la un nivel european in ceea ce priveste dotarile existente. Va fi la fel si dupa ce va fi mobilat", a precizat Bobora.
Constructorii au precizat ca instalatiile realizate sunt dintre cele mai moderne, incepand cu cele de filtrare si sterilizare a aerului, pana la sistemele adoptate pentru incalzirea si sterilizarea apei.
"Cladirea se afla acum la stadiul efectuarii curateniei. S-au facut ultimele reglaje pe instalatiile sanitare, pe instalatiile electrice si pe cele speciale, de semnalizare. De aici mai trebuie sa se faca echiparea cu mobilier", a explicat arhitectul Dumitru Armasescu, coordonatorul lucrarilor.  AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006391 (s)