News Flash:

Patru cauze care scad pofta de sex la barbati

19 Noiembrie 2016
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
fa sex1
In pofida faptului ca femeile cred ca barbatii au intotdeauna chef sa faca sex si ca sunt incapabili sa refuze o partida de amor, lucrurile nu stau intotdeauna chiar asa. Sunt cateva cauze care scad pofta de sex la barbati si acestea tin, in mod normal, de problemele de zi cu zi.
Barbatii au propriile sensibilitati care le pot determina o scadere a dorintei de a face sex. Iata care sunt cele mai frecvente cauze care scad pofta de sex la barbati.

Oboseala si stresul
Sunt factori determinanti, extrem de importanti atunci cand nu au barbatii chef sa faca sex. Pe de alta parte, cand mintea le este invadata de griji si viata lor intima are de suferit. Pe langa acestea, care se regasesc cu o frecventa din ce in ce mai mare in viata celor mai multi barbati, si problemele din cuplu, de la serviciu sau tulburarile mentale isi pot pune amprenta asupra poftei de sex la barbati.

Masturbarea in exces
Masturbarea este sanatoasa atata timp cat nu devine o obsesie sau o activitate excesiva. Totul se poate transforma intr-o situatie care scade pofta de sex la barbati in contextul in care devine o dependenta. In momentul in care se masturbeaza foarte des exista posibilitatea ca acestia sa nu mai fie foarte interesati de sexul cu partenera de viata, deoarece placerea pe care si-o provoaca singuri poate fi mult mai mare. Insa femeia poate incerca, de asemenea, cateva picanterii in pat pentru a le infierbanta imaginatia si a le stimula apetitul pentru sex.
Comparatiile cu fostii iubiti
Cea mai mare greseala pe care o fac cele mai multe femei atunci cand sunt in intimitate cu actualul partener este sa inceapa sa-si aminteasca de fostii iubiti. Aceasta situatie le poate taia barbatilor cheful de a mai face sex si poate fi chiar un pericol pentru viitorul relatiei. Ei isi vor pierde total interesul atunci cand intr-un context intim partenera le vorbeste sau ii compara cu fostii iubiti. E clar ca acest lucru le va anula brusc pofta de a mai face dragoste.
Aspectul neglijent al partenerei
Exista o categorie de femei care dupa ani de relatie nu isi mai acorda atentia cuvenita si incep sa-si neglijeze aspectul fizic. Din acest motiv, barbatilor le scade interesul din punct de vedere sexual fata de partenerele de viata. Delasarea femeilor in cele mai multe situatii le taie acestora apetitul pentru a mai face amor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006388 (s)