News Flash:

Partenerul de sex ideal, in functie de zodie

16 Noiembrie 2016
1155 Vizualizari | 0 Comentarii
fa oral
Berbec
In mod ideal, un Berbec ca si tine ar putea sa iti egaleze energia sexuala.Cu el ai putea sa iti pui in practica toate fanteziile sexuale pentru ca stii sigur ca le savureaza la fel de intens ca si tine.
Cu Balanta vei avea parte de jocuri incitante creative, poti domina Taurul si poti incinge asternuturile cu Leul, care este foarte activ si pasonal. Daca vrei sa gusti si din fructul interzis, apeleaza la Scorpion.
Taur
Cel mai potrivit partener sexual pentru tine este Scorpionul, acesta ar face orice in compania ta, doar ca sa te satisfaca. Cu Pestele vei gasi armonia atat din punct de vedere sexual cat si emotional, iar Balanta este un partener creativ si pasional.
Gemeni
Daca ai idei scandalos de incitante, Sagetatorul este partenerul potrivit pentru jocurile tale erotice. Un Geaman ca tine va aduce ehilibru in pat, iar Scorpionul te va duce intr-o calatorie intensa pe culmile pasiunii.
Rac
Leul este partenerul perfect pentru tine pentru ca va aduce relatia intr-un punct de armonie greu de atins. Balanta este o alegere buna daca ai fantezii sexuale - cu cat mai scandaloase, cu atat mai bine. Pestele este un partener atent si iubitor care va avea grija sa iti ofere toata atentia de care ai nevoie.
  
Leu 
Balanta stie cel mai bine sa iti satiscaca ego-ul sexual, pe cand Scorpionul ar deveni extrem de pasional cu tine.
Cu Sagetatorul vei face echipa buna, la fel si cu Varsatorul, atat timp cat nu incerci sa il domni.
Fecioara
Natura ta contradictorie se manifesta si pe plan sexual. Cu Varsatorul vei avea parte de experiente incredibile in cele mai ciudate locuri. Scorpionul este foarte priceput in a iti topi exteriorul dur si a te face sa simti placeri nebanuite. Capricornul este cel mai indicat partener daca ai in gand sa iti aplici fanteziile.
Balanta
Un partener de aceeasi zodie ca si tine este alegerea cea mai buna pentru a-ti satisface nevoia de creativitate si varietate. Sagetatorul te va surprinde in mod placut chiar daca la prima vedere pare banal. 
Capricornul este partenerul alaturi de care vei experimenta lucruri atat de incitante incat nu le mai poti mentiona si alcuiva.
Scorpion
Scorpionul face echipa buna cu zodia sa, impreuna nu veti avea limite in implinirea tuturor dorintelor sexuale. Cu Pestele vei experimenta si veti testa diverse fantezii.
Sagetator
Partenerul de aceeasi zodie va face sex-ul un joc incitant pe cand varsatorul iti va dezvolta simtul aventurii si te va stimula sa incerci diverse experiente noi. O alta zodie cu care te potrivesti din punct de vedere sexual este Pestele, care iti impartaseste foarte bine nevoile.
Capricorn
Varsatorul iti va stimula imaginatia undeva intre liberal si complet imoral. Partenerul din zodia Pestilor te va face sa te exciti foarte usor desi ai putea incerca sa opui rezistenta.
Varsator
Partenerul de aceeasi zodie este un partener sexual redutabil cu care faci pereche excelenta. Desi Pestii si Varsatorul sunt in contrast, atractia dintre ei va fi atat de intensa, chiar daca e vorba de o legatura secreta.
Pesti
Fecioara iti stimuleaza curiozitatile sexuale, iar atitudinea aparent ostila te va incita si mai tare. Racul este un partener potrivit ce iti impartaseste atentia la detalii insa cu Varsatorul ai putea avea o aventura intensa.

Sursa: Cosmopolitan 

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006170 (s)