News Flash:

Curs de prim ajutor organizat de Ambulanta Bihor

14 Noiembrie 2016
1098 Vizualizari | 0 Comentarii
prim ajutor
Serviciul Judetean de Ambulanta (SAJ) Bihor va organiza sambata cel mai mare curs de acordare a primului ajutor in caz de stop cardiorespirator din nord-vestul tarii, a declarat luni, pentru AGERPRES, Gheorghe Pintea, managerul SAJ Bihor. 
'Dupa Bucuresti, vrem sa fie un alt eveniment ca marime, cel mai mare din nord-vestul tarii. Vom avea 50 de echipaje, cu tot atatea manechine, care vor arata si explica toate procedeele necesare sa fie efectuate in caz de stop cardiorespirator. Noi invitam pe toti bihorenii sa participe', a declarat Gheorghe Pintea. 
Cursul de prim ajutor pentru populatie se va desfasura sub cupola unui centru comercial, sambata intre orele 12.00 si 14.00. Zeci de cadre medicale si voluntari sunt pregatiti sa-i ajute pe oameni sa invete manevrele de resuscitare. 
Initiativa apartine conducerii SAJ si are ca scop transmiterea de informatii catre cat mai multi cetateni. Partenerii SAJ Bihor sunt Prefectura Bihor, Inspectoratul Scolar, Facultatea de Medicina si toate institutiile MAI din Bihor. 
Ambulanta Bihor deruleaza de peste un an si jumatate un proiect de initiere a populatiei in acordarea primului ajutor in situatii medicale grave. Astfel in prima sambata a fiecarei luni 30 de cetateni din Oradea sau din judet, care se inscriu online, participa timp de patru ore la acest curs. Conditia minima de participare este varsta intre 16-99 ani. AGERPRES

saj bihor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004561 (s)