News Flash:

Ce trebuie sa stii despre dieta cu apa

16 Noiembrie 2016
912 Vizualizari | 0 Comentarii
diet
Slabirea rapida si sanataoasa este strans legata de hidratare. Dieta cu apa nu este propriu-zis o dieta, ci implica respectarea catorva reguli care va vor ajuta sa pierdeti in greutate. 
Cert este ca nutritionistii sunt unanimi in a afirma ca niciuna dintre solutiile gasite pana in prezent pentru pierderea in greutate nu este la fel de eficienta si in acelasi timp ieftina precum dieta cu apa. 
Dieta cu apa se bazeaza pe consumul continuu si regulat de apa, si este sustinuta de un studiu recent care arata ca adultii care beau doua pahare de apa inainte de a manca pierd cu aproape 2 kilograme mai mult decat cei care nu consuma apa inainte de masa.
Mai mult: un alt studiu care arata ca femeile care consuma mai multa apa in timpul dietei pierd mai mult in greutate comparativ cu cele care nu se hidrateaza asa cum ar trebui. Studiul a fost facut special, pentru a evalua efectele pe care le are dieta cu apa asupra metabolismului feminin si particularitatilor metabolice ale femeii.
Cercetarile au fost inclusa intr-un raport cu 11 studii asupra impactului pe care consumul de apa il are pentru diete, trei dintre acestea aratand ca apa ajuta la pierderea in greutate.
Consumul crescut de apa si, implicit, dieta cu apa, ajuta la diminuarea senzatiei de foame si la reducerea absorbtiei de calorii.
Efectele pe are le aduce dieta cu apa sunt determinate de senzatia de satietate pe care o genereaza un consum constant de apa. 
Pentru ca dieta cu apa sa aiba efecte este recomandat ca adultii sa bea aproximativ 2,5 litri de lichide in fiecare zi. 

Sursa: Femeia de azi  
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005806 (s)