News Flash:

Britney Spears este insarcinata. Artista a decis sa ii ofere un copil iubitului ei acum, ca a scapat de sub tutela tatalui

12 Aprilie 2022
308 Vizualizari | 0 Comentarii
Britney Spears

La inceput de saptamana, vestile bune vin de la Britney Spears. Artista le-a dat fanilor cea mai buna veste din ultima perioada si i-a luat pe toti prin surprindere. Unii sunt atat de uimiti, incat nici nu stiu cum sa reactioneze la cele auzite.

Britney Spears si iubitul ei, Sam Asghari nu pierd deloc timpul. Cei doi s-au logodit anul trecut, iar acum se pare ca vor deveni parinti pentru prima data in formula asta. Artista a facut marele anuntt pe Instagram, acolo unde le-a povestit fanilor cum a aflat, de fapt, ca este insarcinata.

„Am slabit atat de mult in timpul vacantei din Maui ca sa ma ingras la loc?! Ma si gandeam ce s-a intamplat cu stomacul meu... Iubitul meu mi-a spus ca nu este de la mancare si ca s-ar putea sa fiu insarcinata, asa ca am luat un test de sarcina. Da, se pare ca voi avea un copil”, a scris Brit pe Instagram.

Iubitul ei, Sam Asghari este in culmea fericirii. Aceasta a declarat ca a visat toata viata ca va deveni tatic, iar acum, dorinta lui a devenit realitate.

La sfarsitul lunii februarie, Britney Spears anunta ca vrea sa dea lovitura, dar nu in muzica, ci in domeniul editorial. Dupa ce a batut la mai multe usi, editura Simon & Schuster a fost de acord sa publice cartea artistei, mentionand ca „va fi cea mai tare carte dupa cea lansata de Michella Obama”. Tot sub umbrela acestei edituri a fost publicata si cartea lui Bill Clinton, in 2001, „My life”. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007509 (s)