News Flash:

Bodog: Ii asigur pe specialistii din sanatate ca nu vor exista scaderi salariale, doar cresteri

29 Septembrie 2017
1025 Vizualizari | 0 Comentarii
florian bodog
Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, i-a asigurat pe sindicalistii din sanatate ca nu vor exista scaderi salariale, ci numai cresteri, anuntul venind in contextul in care sindicatele se pregatesc de proteste incepand cu saptamana viitoare.
"Eu am avut ieri deja intalniri cu reprezentantii sindicatelor. De altfel, am avut intalniri si la nivelul Guvernului alaltaieri, unde am stabilit un calendar de actiuni. Ieri m-am intalnit si cu protestatarii din fata Ministerului Sanatatii si le-am spus ca nu este intentia Guvernului sau a ministerului Sanatatii sa existe scaderi salariale la nicio categorie, ca am analizat toate problemele pe care ni le-au semnalat si ca impreuna cu Ministerul de Finante si cu Ministerului Muncii facem simulari si miercuri, saptamana viitoare vom avea o alta intalnire cu dansii, iar pana atunci le vom comunica concluzia noastra. Insa ii asigur pe toti specialistii din sanatate ca, asa cum am spus in programul de guvernare, nu vor exista scaderi salariale, ci doar cresteri", a declarat ministrul Sanatatii, Florian Bodog.
Intrebat daca ministerul de Finante a gresit calculele facute pentru Legea salarizarii unitare, ministrul Sanatatii a explicat ca "nu stiu sa fie gresit niciun calcul al celor de la Ministerul de Finante. Eu stiu ca se fac simulari pe toate categoriile profesionale din domeniul sanatate. Si in situatia in care se va constata ca exista categorii profesionale care au de pierdut ca urmare a aplicarii Legii salarizarii unice vom lua masuri".
Federatia "Solidaritatea Sanitara" a pichetat deja, joi si vineri, sediile ministerului Sanatatii si cel al ministerului Muncii.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004921 (s)