News Flash:

Ce diferenta de varsta este intre Marisa si iubitul ei? Cei doi vor deveni parinti pentru prima data

10 August 2021
8574 Vizualizari | 0 Comentarii
Marisa Paloma

Marisa Paloma si iubitul ei, Liviu Stanciu traiesc cea mai frumoasa perioada a vietii lor. Cei doi se pregatesc sa devina parinti, iar anuntul a fost facut printr-o postare video pe Instagram.

Marisa Paloma, fosta castigatoare de la Bravo, ai stil! va deveni in curand mamica. Marisa a afirmat de nenumarate ori ca isi doreste sa devina mamica, iar acum se pare ca visul ei a devenit realitate. Aceasta are o relatie de peste 4 ani cu Liviu Stanciu, cel caruia i-a spus da in iarna anului 2020. 

In timp ce Marisa este foarte cunoscuta in mediul online, datorita participarii la show-ul de stil, dar si datorita business-urilor pe care le are, iubitul ei, Liviu Stanciu este mult mai retras. Chiar daca activeaza tot in domeniul media, Liviu este omul din spatele butoanelor si nu alearga dupa lumina reflectoarelor. Cei doi nu au tinut cont de diferenta de 18 ani dintre ei si nici de criticile pe care le-ar putea primi si deja au o relatie care a evoluat extrem de frumos.

”Am plâns mult. Este pentru prima dată când pățesc asta. Să nu pot să văd un video de câteva minute până la capăt. Este pur și simplu o emoție puternică pe care nu o pot controla. Nu știu ce să vă scriu. Am lacrimi în ochi și cu greu îmi găsesc cuvintele. ”, a spus tanara de 24 de ani.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007371 (s)