News Flash:

Nicole Cherry, primele detalii despre numele fetitei. ”Vreau sa ma obisnuiesc cu numele”

10 August 2021
430 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

Nicole Cherry se pregateste intens sa devina mamica. Artista in varsta de 22 de ani si-a asumat de la inceput ca vrea sa fie o mama tanara si nu mai poate de nerabdare sa o intalneasca pe fetita ei.

Nicole Cherry are cele mai mari emotii din lume si cum nimeni si nimic nu te pregateste pentru viata de parinte, Ciresica are de gand sa le invete pe toate pas cu pas si se bazeaza pe sprijinul primit de la iubitul ei. Cei doi locuiesc impreuna de peste 2 ani, iar cel care le-a facut cunostinta a fost chiar tatal artistei.

Recent, Nicole a fost invitata la un podcast unde a vorbit deschis despre subiectul legat de etnie, dar si despre cea mai mare curiozitate a fanilor. Desi nu a ales inca un nume pentru fetita ei, Nicole a recunoscut ca foloseste mai multe apelative pentru ea. 

”Ii spun in toate felurile momentan si sunt in perioada aia in care ii spun si galusca, Natalia, Maria, tot sa vad cum imi place s-o strig. Inca vreau sa vad, sa ma obisnuiesc. Am zis sa mai stam un pic, sa nu ma grabesc”. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005978 (s)