News Flash:

Basescu, dupa condamnarea lui Constantin Nita: Cine nu sare primeste condamnare

29 Iunie 2018
797 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu amendat

Fostul presedinte PMP, Traian Basescu, a comentat, pe Facebook, condamnarea fostului ministru al Energiei Constantin Nita, precizand ca afaceristul Tiberiu Urdareanu l-a denuntat pe acesta, Nita fiind condamnat, in timp ce Ludovic Orban, denuntat tot de Urdareanu, a fost achitat.
"Cine nu sare primeste condamnare. Omul de afaceri Urdareanu l-a denuntat pe fostul ministru Constantin Nita ca i-a cerut spaga si Constantin Nita a fost condamnat la patru ani de inchisoare. Tot omul de afaceri Urdareanu l-a denuntat si pe Ludovic Orban ca i-a cerut spaga, dar Ludovic Orban a fost achitat. Abia acum intelegem de ce Sica Mandolina a devenit un „om de nadejde” care merita sa faca denunturi pentru inalta tradare. Si, uite asa, cine nu sare primeste condamnare", a scris, pe Facebook, Traian Basescu.

Fostul ministru al Energiei, Constantin Nita, a fost condamnat, joi, de instanta suprema la 4 ani de inchisoare pentru trafic de influenta, in dosarul in care e acuzat ca ar fi primit bani de la afaceristul Tiberiu Urdareanu. Decizia e definitiva. Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) au decis, joi, sa mentina decizia din prima instanta, si anume pedeapsa de 4 ani de inchisoare pentru fostul ministru al Energiei, Constantin Nita. Instanta a mai decis, in cazul acestuia, mentinerea sechestrului pana la suma de 303.000 de lei.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004977 (s)