News Flash:

Avocata lui Dragnea, Maria Vasii, chemata la Comisia de ancheta a alegerilor din 2009

6 Noiembrie 2017
948 Vizualizari | 0 Comentarii
dragnea

Avocata Maria Vasii a fost invitata pentru a fi audiata de catre Comisia parlamentara de ancheta a alegerilor din 2009, dupa ce aceasta a facut in spatiul public declaratii referitoare la moartea in conditii suspecte a unui judecator, a precizat, luni, presedintele Comisiei, Oana Florea.
„Doamna Maria Vasii a facut afirmatii recent la o televiziune mentionand ca in urma alegerilor din 2009 inteleg ca un domn judecator a murit in conditii suspecte pentru ca ar fi detinut niste informatii legate de desfasurarea alegerilor. Nu stim exact ce a vrut sa spuna, de aceea cred ca este bine sa aflam mai multe amanunte. Daca tine de obiectul activitatii noastre vom lua in considerare, daca nu, ramane in sarcina Parchetului sa elucideze daca este vorba de o crima sau nu”, a spus Oana Florea.

„Din punctul meu de vedere, este foarte importanta ca o comisie apta sa investigheze toate aceste fraudari, pentru ca din punctul meu de vedere se poate discuta clar de existenta unei fraude in procesul electoral. Ar trebui sa lucreze protejat de confidentialitatea datelor pentru ca s-au intamplat lucruri foarte grave. Sa nu uitam ca persoane foarte importante, care au fost in Autoritatea Electorala Centrala au sfarsit in mod misterios, la o varsta care nu ar fi justificat o moarte biologica, asa incat odata cu decesul acestor persoane s-au dus in mormant foarte multe informatii si date cu privire la modul cum au fost validate alegerile, in modul cum s-a centralizat voturile, informatii despre softurile folosite. Si, de aceea, spun ca sunt lucruri extrem de grave”, a declarat avocata Maria Vasii, la Antena 3, in urma cu doua zile.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005747 (s)