News Flash:

Mihai Tudose: Proiectul parteneriatului public-privat a fi adoptat prin OUG miercuri sau saptamana viitoare

6 Noiembrie 2017
1013 Vizualizari | 0 Comentarii
mihai tudose

Proiectul parteneriatului public-privat va fi adoptat in sedinta de Guvern de miercuri, daca toate avizele sunt gata, sau saptamana viitoare, a anuntat, luni, premierul Mihai Tudose.

"Legile privind achizitiile si contractul sunt trei propuneri, sunt gata de a fi trimise direct la Parlament pentru celeritate, sa nu mai treaca o luna, doua prin circuitul de avizare de la Guvern, apoi dezbaterea publica si ajunge la Parlament. Le facem prin Parlament direct, iar legea parteneriatului public privat, daca da Dumnezeu si avem avizele pana miercuri, il facem miercuri prin ordonanta ca sa il avem functional. Daca ne miscam mai greu, saptamana viitoare. Dar cel tarziu saptamana viitoare, proiectul parteneriatului public-privat va fi publicat in Monitorul Oficial", a declarat, luni, premierul Mihai Tudose, la sedinta Asociatiei Municipiilor din Romania.

Saptamana trecuta, liderul PSD, Liviu Dragnea, anunta ca membrii Coalitiei de guvernare au luat decizia ca proiectul referitor la reglementarea parteneriatelor public-privat sa fie adoptat prin Ordonanta de Urgenta.

"Am discutat despre parteneriatul public-privat si decizia adoptata a fost ca acest proiect sa fie adoptat prin Ordonanta de Urgenta pentru ca este din ce in ce mai necesar si s-a lungit foarte mult”, a spus Dragnea, la finalul sedintei coalitiei.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007861 (s)