News Flash:

PROTESTE in Timisoara si in alte mari orase ale tarii fata de Legile justitiei

6 Noiembrie 2017
1061 Vizualizari | 0 Comentarii
protest bucuresti 1

Proteste privind modificarile la Legile justitiei au avut loc, duminica seara, in Bucuresti si in mai multe orase din tara. Cateva mii de persoane s-au strans, duminica seara, in Piata Victoriei din Capitala si au plecat apoi in mars catre Palatul Parlamentului, acestia manifestand si la sediul Ministerului Justitiei fata de modificarile aduse proiectului legilor justitiei.
Proteste fata de schimbarea legilor justitiei au loc, duminica seara, si la Sibiu, Timisoara si Iasi. La Sibiu, participantii ocupa o parte a drumului national 1, la Iasi protestatarii cer alegeri anticipate, iar la Cluj traficul in centru este paralizat, transmit corespondentii MEDIAFAX.
Cateva sute de timisoreni s-au strans inca din jurul orei 18.30, in Piata Victoriei, la protestul de aparare a Justitiei. Oficial, protestul a inceput la ora 19 cu intonarea Imnului National, organizatorii venind pregatiti cu boxe. Unii dintre protestatari au venit cu steaguri tricolore pe care le flutura.
Cei peste 3.000 de oameni cer demisia conducerii PSD. Manifestantii striga „PSD ciuma rosie” si „Demisia”. Intre discursuri organizatorii pun muzica. La fel ca la protestele de la Bucuresti de acum an, miile de manifestanti au aprins lanternele de la telefoanele mobile, pe melodia „Timisoara”. Dupa acel moment, la indemnul lui Razvan Munteanu, solistul de la The Weekend Band, manifestantii au pastrat un moment de reculegere in memoria victimelor de la Colectiv.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1385 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007543 (s)