News Flash:

Fonduri de la municipalitate pentru reabilitarea ambulatoriilor de specialitate de la Clinicile de Oftalmologie si ORL ale Spitalului Municipal Timisoara

6 Noiembrie 2017
928 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul Municipal Timisoara

Ambulatoriile Clinicilor de Oftalmologie si ORL ale Spitalului Municipal Timisoara vor fi reabilitate si dotate cu bani de la bugetul local, daca nu se va putea obtine finantare europeana. 

''Municipalitatea timisoreana este in faza de pregatire a contractarii achizitiilor de servicii de proiectare expertiza tehnica si proiect tehnic, respectiv obtinerea avizelor pentru emiterea autorizatiei de construire pentru reabilitarea, modernizarea si dotarea ambulatoriilor de specialitate de la Clinicile de Oftalmologie si ORL ale Spitalului Municipal, pentru ambele proiecte intentionandu-se atragerea de fonduri europene'', a declarat luni, presei, primarul Nicolae Robu. 

Proiectarea a fost evaluata la 48,5 mii de lei fara TVA la Oftalmologie si la 69 de mii de lei fara TVA, la ORL. 

La Clinica ORL se impuneau aceste lucrari de mai mult timp, pentru a o face functionala pe specificul activitatii, dar si pentru ca bucatile de tencuiala desprinse din zidarie devenisera pericol pentru trecatori, mai ales ca in apropiere este un liceu, frecventat de peste 1.000 de elevi. 

Cea mai asteptata interventie la ORL, de catre medici si pacienti, este montarea unui lift, intrucat bolnavii nedeplasabili erau transportati de la un etaj la altul pe scari, cu targa. 

Clinica de Oftalmologie din Timisoara, care este si cel mai vechi spital din tara, a fost reabilitata de municipalitate in urma cu aproape trei ani, valoarea investitiei ridicandu-se la aproape 1 milion de lei, cu circa o jumatate de milion de lei mai putin decat se estimase initial. AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1333 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005970 (s)