News Flash:

Lant uman pentru sustinerea autostrazii Ungheni - Iasi - Targu Mures

6 Noiembrie 2017
935 Vizualizari | 0 Comentarii
lant uman

Cateva sute de ieseni s-au adunat in aceste momente in centrul Iasului pentru a sustine contructia autostrazii Ungheni- Iasi- Targu Mures.  Acestora  li s-au alaturat si mai multe personalitati locale.

Stirea initiala: Iesenii sunt asteptati in acest sfarsit de saptamana la un protest al societatii civile privind constructia autostrazii Ungheni- Iasi- Targu Mures. Asociatiile "Impreuna pentru A8" si "Moldova vrea autostrada" vor initia protestul in cursul zilei de sambata, 4 noiembrie, de la ora 12:00, in fata Casei Patrate. Tot atunci, cei prezenti vor forma si un lant uman pentru a-si arata sustinerea privind constructia autostrazii.

"Au trecut mai bine de 30 de zile de cand am inceput actiunile pentru autostrada Ungheni- Iasi- Targu Mures. Am primit aprecieri foarte bune din partea societatii civile. Am inclus aici si oamenii de afaceri. Ieri (miercuri-n.r.) am avut o intalnire cu acestia pe subiectul autostrazii. Cat despre politic, inca asteptam. Noi am lansat acele declaratii privind angajamentul politic pentru proiect si asteptam sa vedem cine vine alaturi de noi. Documentele au fost semnate in proportie de 25 la suta din cei 94 de politicieni carora le-am transmis aceste declaratii", a spus Catalin Urtoi, reprezentant al Asociatiei "Impreuna pentru A8".

Iesenii vor putea si sa semneze pentru sustinerea constructiei autostrazii spre Targu Mures.

"Protestul va incepe la ora 12:00 si se va finaliza la ora 14:00, dupa cum avem autorizatie de la Primarie. Protestul se va desfasura pe pietonalul Stefan cel Mare, cuprinzand zona de la Casa Patrata pana la intersectia cu strada I. C. Bratianu. Asteptam toti iesenii sa vina alaturi de noi. Am facut si o invitatie deschisa tuturor politicienilor pentru a participa la acest eveniment. Vom da drumul la mai multe baloane cu insemenele autostrazii, iar iesenii isi pot spune si parerea despre proiect. Vom inainta si o petitie, oamenii urmand a semna in trei corturi special montate sustinerea constructiei autostrazii", a mai spus Catalin Urtoi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1297 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006835 (s)