News Flash:

Atenție!

Au loc lucrări la rețelele Aquatim

26 Iulie 2023
213 Vizualizari | 0 Comentarii

Miercuri, 26 iulie, între orele 10:00 și 17:00, se va efectua o conectare de conducte pe strada Bârzava colț cu strada Taborului. În timpul lucrărilor, furnizarea apei va fi întreruptă pe următoarele străzi: Bârzava, Măslinului, Ioan Negulici, Lisabona, Dunărea, Semicerc, Vidin, Ciobanului, Corina Irineu, Zorile, Veronica Micle și Lupeni. De asemenea, în cartierele Freidorf și Dâmbovița, presiunea apei va fi redusă.

Tot pe 26 iulie, între orele 9:00 și 14:00, presiunea apei va fi scăzută în Ohaba Lungă pentru a permite spălarea rețelei de distribuție. Aceste lucrări vor avea loc și în zilele de 26 și 27 iulie în localitățile Cenad și Lovrin, unde presiunea va fi scăzută în același interval orar, 9:00 - 14:00.

În timpul acestor activități de spălare, există posibilitatea ca presiunea apei să fie redusă. Spălarea rețelelor are ca scop asigurarea unei calități corespunzătoare a apei potabile și face parte din activitățile preventive de întreținere desfășurate de Aquatim.

După reluarea furnizării normale de apă, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure pentru o perioadă scurtă de timp. Având în vedere că această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere până când aceasta va deveni limpede complet. În plus, rugăm consumatorii să-și asigure stocuri suficiente de apă pentru perioada menționată.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004766 (s)