News Flash:

Poliția Română în acțiune!

Astăzi, 7 martie, au loc peste 260 de percheziții în toată țara pentru combaterea infracționalității

7 Martie 2024
90 Vizualizari | 0 Comentarii

Joi, Poliția Română a demarat 266 de percheziții domiciliare în scopul combaterii infracționalității, cu accent pe infracțiunile economice. Această acțiune vizează tragererea la răspundere a persoanelor implicate în săvârșirea de infracțiuni și protejarea comunității împotriva activităților ilegale.

”Perchezițiile sunt efectuate sub supravegherea procurorilor de la D.I.I.C.O.T. și alte unități de parchet, în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală, exercitarea fără drept a unei profesii, contrafacere, furt calificat, tentativă la omor, braconaj cinegetic, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, pornografie infantilă, trafic de droguri, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, acces ilegal la un sistem informatic, alterarea datelor informatice, operațiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar, transfer neautorizat de date, șantaj, înșelăciune, precum și constituire de grup infracțional organizat și spălarea banilor în formă continuată”, declară Inspectoratul General al Poliției Române.

Potrivit informațiilor furnizate, acțiunile au ca obiectiv documentarea activității infracționale a persoanelor suspectate, recuperarea prejudiciilor și confiscarea bunurilor dobândite din activități ilegale sau deținute în mod ilegal. Persoanele identificate vor fi aduse pentru audieri, în vederea luării măsurilor legale corespunzătoare în fiecare caz.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1335 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006471 (s)