News Flash:

Traficații de droguri merg la închisoare!

Camera Deputaților a aprobat, marți, Legea „2 Mai”

5 Martie 2024
100 Vizualizari | 0 Comentarii


Camera Deputaților a adoptat marți Legea "2 Mai". Proiectul vizează eliminarea posibilității de a executa pedeapsa sub supraveghere în cazul traficului de droguri de mare risc și traficului internațional de droguri de mare risc.

Scopul legii este de a completa Legea nr. 143/2000 și de a modifica Legea nr. 194/2011, în sensul majorării pedepselor și eliminării posibilității de executare a pedepsei sub supraveghere în cazul traficului de droguri de mare risc și traficului internațional de droguri de mare risc.

„Prea multă vreme am ignorat sau am preferat să ascundem sub preș acest fenomen care a generat și generează extrem de multe drame. E o problemă pe care trebuie să o tratăm indiferent de culoarea noastră politică, pentru că în școli se consumă droguri, în cluburile în care tinerii merg se consumă droguri, tineri sunt trimiși săgeți în licee să nenorocească alți copii. Da, azi vom vota un proiect să nu mai dăm posibilitatea, iertați cuvântul, nenorociților să mai primească condamnări cu suspendare. Nu e suficient și va trebui să mergem și mai departe”, precizează deputatul PSD Daniel Suciu.


El susține că toți parlamentarii trebuie să colaboreze pentru a intensifica sancțiunile pentru traficul de droguri.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006297 (s)