News Flash:

Cum să fii o gazdă desăvârșită. Cinci moduri în care să-ți impresionezi invitații

12 Martie 2024
178 Vizualizari | 0 Comentarii

În decursul unui an există cel puțin o ocazie în care să-ți inviți acasă prietenii și apropiații și să petreceți câteva ore plăcute împreună. Aceste întâlniri sunt de natură să sudeze relațiile dintre voi, astfel că merită efortul de a le pregăti o seară de neuitat. Dar ca să fii o gazdă desăvârșită, este necesar să ai grijă la detalii.

Iată cum poți să-ți impresionezi invitații:

Ține cont de obiceiurile lor

Este esențial să ai grijă la obiceiurile pe care le are fiecare invitat în parte, astfel încât  să se simtă cu toții bine-veniți la tine acasă. Spre exemplu, în cazul în care printre ei se numără și fumători, oferă-le dispozitive de vapat de unică folosință, pe care să le folosească în interior. În felul acesta nu vor fi nevoiți să iasă afară pentru o țigară și nici nu vor crea disconfort pentru nefumători. Unde mai pui că le poți face o surpriză neașteptată, având în vedere că găsești astfel de dispozitive cu diverse arome, care să le ofere experiențe inedite.

Meniuri personalizate

Cu siguranță că printre oaspeți vei avea cel puțin unul vegetarian sau cu anumite alergii ori intoleranțe alimentare. Atunci când lansezi invitațiile, întreabă pe fiecare în parte ce anume poate consuma și stabilește un meniu care să acopere gusturile și nevoile fiecăruia. Același lucru este valabil și pentru băuturi. Asigură-te că te aprovizionezi cu produse care să fie pe placul tuturor și să ai alternative și pentru cei care nu consumă alcool.

Pregătește-ți casa corespunzător

Asigură-le invitaților un ambient plăcut și confortabil. Fă curățenie, aerisește, iar în baie să pui la vedere toate produsele de igienă necesare. De asemenea, este important să existe suficiente locuri de stat jos pentru toată lumea, să ai o temperatură optimă în interior și o lumină ambientală plăcută.

Muzică pentru toate gusturile

Atunci când ai invitați, playlistul trebuie stabilit în funcție de gusturile pe care le au ei. Alternează stilurile și formațiile, în așa fel încât fiecare să asculte ceva care este pe gustul lui și să se simtă bine.

Jocuri de societate

Distracția poate fi și mai mare dacă jucați ceva împreună, iar pe Better Homes & Gardens vei găsi o listă amplă cu jocuri de societate potrivite pentru o seară petrecută în compania prietenilor.


meniuri personalizate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006205 (s)