News Flash:

Reținut de polițiști

Un bărbat a fost arestat la Timișoara, fiind acuzat de furt și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos

12 Iunie 2023
220 Vizualizari | 0 Comentarii


Un bărbat a fost arestat în Timișoara în legătură cu două furturi comise în localuri. Primul incident a avut loc în Piața Victoriei pe 10 mai, când a furat portofelul unei femei, care conținea acte personale, carduri bancare și suma de 2.000 de lei. Mai târziu, individul a utilizat unul dintre carduri pentru a face achiziții, provocând un prejudiciu de aproximativ 2.500 de lei.

De asemenea, pe 24 mai, în timp ce se afla într-un local de pe Splaiul Spiru Haret, bărbatul a sustras portofelul unui bărbat în vârstă de 63 de ani, care conținea documente personale și o sumă de bani, cauzând un prejudiciu de aproximativ 500 de lei.

„La data de 9 iunie, în jurul orei 10:00, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara au depistat în municipiu Timișoara un bărbat în vârstă de 49 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri”, a declarat IPJ Timiș.

Magistrații au decis să dispună măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, iar individul a fost transferat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006095 (s)