News Flash:

Aquatim: lucrari programate in Timisoara si Sacosu Turcesc

3 Octombrie 2021
378 Vizualizari | 0 Comentarii
apa robinet

Luni au loc lucrari de modificare a traseului conductei de apa de la intersectia strazilor Cetatii si Gheorghe Lazar. Se va intrerupe apa pe mai multe strazi din Timisoara. Tot luni sunt programate lucrari si in Sacosu Turcesc.
 
Luni, 4 octombrie, intre orele 9 – 15, se va intrerupe furnizarea apei, in Timisoara, pe strazile Cetatii, Labirint, Dropiei, Crisan si Samuil Sagovici. Se modifica traseul conductei de apa de la intersectia strazilor Cetatii si Gheorghe Lazar. Lucrarea face parte din proiectul de modernizare a bulevardului Cetatii.

Tot luni, intre orele 9 – 18, se va intrerupe furnizarea apei in localitatea Sacosu Turcesc pentru executarea unor lucrari de mentenanta la statia de tratare a apei.

„La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, recomandam clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Rugam, de asemenea, consumatorii sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata”, spun reprezentantii Aquatim.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008302 (s)