News Flash:

Scolile vor ramane deschise si peste pragul de 6 la mie

30 Septembrie 2021
395 Vizualizari | 0 Comentarii
elevi

Institutiile de invatamant vor ramane deschise si peste pragul de 6 la mie, a decis, miercuri, Grupul de suport tehnico-stiintific privind gestionarea bolilor inalt contagioase pe teritoriul Romaniei. Anuntul a fost facut de ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.
 
Nu e singura decizie luata astazi. Se va solicita introducerea testelor non-invazive cu saliva, care pana acum nu au fost omologate. Masurile au fost adoptate in unanimitate de grupul de suport tehnico-stiintific privind gestionarea bolilor inalt contagioase pe teritoriul Romaniei. Ulterioarele decizii de suspendare a prezentei fizice se va face in functie de cazurile confirmate la nivel de clasa sau de scoala.

„Va urma, dupa aceasta etapa, adoptarea unei Hotarari a CNSU, apoi validarea acesteia de Guvern si abilitarea ministrilor Educatiei si Sanatatii in vederea modificarii ordinucului comun in concordanta cu hotararile adopotate. Tot acest proces se va finaliza pana vineri, 1 octombrie, in vederea stabilirii modului de functionare al scolilor incepand cu ziua de luni, 4 octombrie 2021”, a fost declaratia ministrului Educatiei, conform scrie hotnews.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006473 (s)