News Flash:

Azi, 30 septembrie, retelele de distributie din mai multe localitati din Timis, spalate si igienizate

30 Septembrie 2021
368 Vizualizari | 0 Comentarii
apa robinet

In zilele urmatoare se vor spala si igieniza retelele de distributie din Sacosu Turcesc, Ciresu, Jdioara, Visag, Buzias, Victor Vlad Delamarina si Homojdia. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei sau presiunea va fi scazuta.
 
Joi, 30 septembrie, intre orele 9 – 13, presiunea apei va fi scazuta in Sacosu Turcesc, Ciresu, Jdioara si Visag.

Intre 30 septembrie si 1 octombrie, in intervalul orar 9 – 14 presiunea va fi redusa in Buzias. De asemenea, pe 1 octombrie, intre orele 9 – 13, presiunea va fi redusa in Victor Vlad Delamarina, iar intre orele 8 – 16 se va opri furnizarea apei in Homojdia.

„Lucrarile de spalare urmaresc sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si sunt o parte a activitatii desfasurate de Aquatim in cadrul mentenantei preventive a retelelor de distributie”, spun reprezentantii Aquatim.

Cand apa revine la robinete, este posibil sa fie tulbure pentru o perioada scurta de timp. De aceea, cetatenilor le este recomandat sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Consumatorii sunt de asemenea sfatuiti sa-si faca provizii de apa pe perioada anuntata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005012 (s)