News Flash:

Restaurantele, barurile si cafenele s-ar putea redeschide doar pentru cei vaccinati in localitatile cu rata peste 6

30 Septembrie 2021
372 Vizualizari | 0 Comentarii
horeca

Guvernul isi doreste sa schimbe din nou regulile, iar restaurantel, barurile si cafenelele sa fie deschise, doar pentru persoanele vaccinate, in localitatile in care rata de infectare este peste 6 la mie. Anuntul a fost facut miercuri de premierul Florin Citu, care si-a anuntat „intentia”, iar decizia va apartine CNSU.
 
La finalul sedintei de guvern, Citu a spus ca va discuta cu Raed Arafat despre posibilitatea ca localurile sa ramana deschise doar pentru persoanele vaccinate, si doar daca angajatii sunt vaccinati impotriva Covid-19.

„Am cerut domului Raed Arafat sa modifice hotararea CNSU, astazi s-ar putea sa avem sedinta CNSU, hotararea CNSU, prin care sa permitem activitatile HoReCa, daca sunt vaccinati cei din personal si pentru persoanele vaccinate, indiferent de rata de incidenta. Persoanele vaccinate pot sa mearga la restaurant, daca si cei de acolo sunt vaccinati. Nu trebuie sa-i penalizam pe cei vaccinati”, a spus Citu, citat de hotnews.ro.

Florin Citu a mai spus ca pe masa este si varianta ca accesul sa fie permis celor care au certificat verde Covid-19, care atesta vaccinarea, testarea sau trecerea prin boala. Regulile s-ar aplica si angajatilor localurilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006268 (s)