News Flash:

Atenție!

Aquatim execută câteva lucrări de întreținere

16 Mai 2023
243 Vizualizari | 0 Comentarii

 Miercuri, 17 mai, în intervalul orar 8-17, se va efectua o conexiune a conductelor la intersecția străzilor Aristide Demetriade și Divizia 9 Cavalerie. Aceste lucrări fac parte din Proiectul CL 12 - Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord - lot 2. Pe durata acestor lucrări, presiunea apei va fi redusă în zonele Ion Ionescu de la Brad și Lipovei.

În zilele următoare, în intervalul orar 8-15, se va realiza spălarea rețelei de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare în mai multe localități. Ca urmare, pe 16 mai se va întrerupe furnizarea apei în Pădureni, iar pe 17 mai în Honorici. Pe 17 și 18 mai, presiunea apei va fi scăzută în Buziaș, iar pe 18 mai în Pădureni și Honorici. Tot pe data de 18 mai, furnizarea apei va fi oprită în Tormac, iar pe 19 mai presiunea va fi scăzută în Bacova.

Aceste lucrări de spălare au scopul de a asigura calitatea potabilă a apei și fac parte din activitățile de întreținere preventivă a rețelelor de distribuție desfășurate de Aquatim.

După reluarea furnizării normale de apă, este posibil ca apa să curgă tulbure la robinete. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm consumatorilor să nu utilizeze apa în scopuri menajere până când aceasta se limpezește complet. De asemenea, rugăm consumatorii să se asigure că au stocat suficientă apă pentru a-și acoperi nevoile pe perioada menționată.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2120 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007483 (s)