News Flash:

Se muncește în Timișoara

Municipalitatea susține că a reușit să cosească aproape 80% din suprafața totală a spațiilor verzi din oraș

15 Mai 2023
226 Vizualizari | 0 Comentarii

Primăria Timișoara se laudă cu faptul că a reușit să efectueze cositul pe aproape 80% din întreaga suprafață a spațiilor verzi din oraș, inclusiv greblarea și colectarea deșeurilor vegetale.

„Continuăm acțiunile de curățare și îngrijire a parcurilor și spațiilor verzi. Până acum, am reușit să cosim aproape 80% din suprafața totală a spațiilor verzi, incluzând greblarea și ridicarea resturilor vegetale. De asemenea, pe arterele principale, la școli, grădinițe, parcuri și scuaruri am intervenit a doua oară, iar în zonele cu sisteme de irigație a fost efectuată și a treia intervenție”, a transmis Primăria.

Primăria Timișoara anunță că au fost efectuate operațiuni de igienizare și curățare a coșurilor de gunoi din piețele principale și zonele de joacă. De asemenea, în vederea asigurării siguranței copiilor, s-a efectuat o verificare și înlocuire a mobilierului în spațiile de joacă din zonele: Favorit, Brândușei, Inocențiu Klein și Silistra. În plus, campania de plantare de trandafiri în Parcul Rozelor este în plină desfășurare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007693 (s)