News Flash:

Adoptă un suflet necuvântător!

Asociația Studenților în Medicină Veterinară din Timișoara organizează Târgul de Adopții 2023 - „#AdoptăCuUSVT”

16 Mai 2023
240 Vizualizari | 0 Comentarii

Asociația Studenților în Medicină Veterinară din Timișoara organizează Târgul de Adopții 2023 - „#AdoptăCuUSVT”, cu sprijinul Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara.

În cadrul acestui eveniment, peste 50 de animale fără stăpân din adăposturi vor fi aduse în campusul USVT și vor fi disponibile pentru adopție. Scopul nostru este de a informa cât mai multe familii despre responsabilitatea de a avea un animal de companie, importanța sterilizării și modul în care putem acționa ca cetățeni responsabili pentru a reduce numărul animalelor fără stăpân pe străzi.

Târgul de adopții va avea loc pe data de 20.05.2023 (sâmbătă), între orele 09:00 - 16:00, la Pavilionul Expozițional din cadrul Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, situat pe Calea Aradului Nr. 119 (unde se organizează și Banat Agralim).

Pe lângă posibilitatea de adopție, vă invităm să descoperiți și produsele tradiționale marca USVT, să savurați preparate tip grill, sandwichuri și băuturi răcoritoare, să explorați oferta educațională a Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara și să vizitați parcurile din campusul nostru universitar. De asemenea, vă așteptăm să vă distrați alături de cei mici în zona de joacă (kids corner) și la atelierele pentru copii, precum și pe toboganele gonflabile amenajate special pentru acest eveniment.

Toate animalele disponibile pentru adopție vor fi însoțite de carnet de sănătate, vor fi vaccinate, deparazitate și, în cazul în care vârsta o permite, sterilizate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007036 (s)