News Flash:

Veste bună!

Comunitatea timișoreană se va bucura de un cinematograf modern

16 Mai 2023
201 Vizualizari | 0 Comentarii

Renovarea cinematografului Timiș, situat în inima Timișoarei, este pe cale să se încheie. Dominic Fritz anunță că, în prezent, se finalizează ultimele detalii de finisare.

Primăria Timișoara este în apropierea finalizării procesului de restaurare a celui de-al doilea fost cinematograf de stat, care va fi redat comunității. Dominic Fritz afirmă că lucrările la Cinema Timiș, situat în Piața Victoriei, se apropie de final.

„Ultimele finisaje la Cinema Timiș. Am început șantierul în februarie 2022 și lucrarea e aproape de finalizare. Constructorul a montat ecranele pentru informare și promo, și termină ultimele detalii la cele două săli de la Cinema Timiș. Este al doilea cinematograf pe care îl redăm comunității, după Cinema Victoria, și care va rămâne moștenire a Capitalei Europene a Culturii”, a transmis primarul Timișoarei.

Cinematograful din inima Timișoarei dispune de două săli. În primul rând, există o sală multifuncțională înlocuind fosta locație a Clubului 30, care va găzdui concerte și piese de teatru independent, oferind un spațiu versatil. În al doilea rând, există o sală cu 490 de locuri, destinată proiecțiilor de filme, spectacolelor și concertelor pentru publicul larg.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004962 (s)